Δήλωση Απορρήτου

Εκτύπωση

Πίνακας περιεχομένων

1 Εισαγωγή και γενικοί όροι

Στην Unibet, δεσμευόμαστε να προστατεύσουμε και να σεβαστούμε την ιδιωτική ζωή σας καθώς και να διατηρήσουμε την εμπιστοσύνη των πελατών μας.

Αυτή η δήλωση απορρήτου εξηγεί πώς και γιατί συλλέγονται τα προσωπικά σας στοιχεία, για ποιο λόγο συλλέγονται και πώς διατηρούνται ασφαλή.

2 Ποιοι είμαστε;

Η Unibet είναι ένα εμπορικό σήμα που ανήκει στον Kindred. Η Kindred είναι εισηγμένη στο Nasdaq OMX Nordic Exchange στη Στοκχόλμη και αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους εισηγμένους φορείς διαδικτυακών τυχερών παιχνιδιών στην ευρωπαϊκή αγορά. Ιδρύθηκε το 1997, έχει σημαντική τεχνογνωσία στον τομέα των διαδικτυακών τυχερών παιχνιδιών και είναι πρωτοπόρος στην παροχή καινοτόμων λύσεων που εστιάζουν στην προστασία των πελατών, στην αυξημένη διαφάνεια και σε ασφαλέστερα περιβάλλοντα παικτών. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες στο www.kindredgroup.com.

Η Kindred δραστηριοποιείται σε διάφορες αγορές και δικαιοδοσίες, ενώ το χαρτοφυλάκιό της περιλαμβάνει τις ακόλουθες εταιρείες: Unibet, Bingo.com, Storspiller, Bohemia Casino, MariaCasino, 32Red, RoxyPalace, Vlad Cazino, iGame, Casinohuone, Pokerihuone, Bingohuone, Kolikkopelit

3 Πώς μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας;

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας με διάφορους τρόπους. 

Για γενικές ερωτήσεις μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με την ομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών μέσω  τηλεφώνου, ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή ζωντανής συνομιλίας - δείτε την σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας

 Αν έχετε συγκεκριμένες ερωτήσεις σχετικά με τα προσωπικά σας στοιχεία ή σχετικά με τον τρόπο που τα χρησιμοποιούμε, παρακαλούμε επικοινωνήστε απευθείας με τον υπεύθυνο προστασίας δεδομένων μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (DPO.officer@kindredgroup.com ).

4 Τι είδους προσωπικά στοιχεία συλλέγουμε;

Τα προσωπικά στοιχεία συλλέγονται όταν επικοινωνείτε μαζί μας και όταν χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας. Ορισμένες φορές τα στοιχεία αυτά μας τα παρέχετε εσείς οι ίδιοι –για παράδειγμα κατά την αρχική εγγραφή σας ή όταν χρησιμοποιείτε προϊόντα ή επικοινωνείτε μαζί μας. Ορισμένες φορές τα στοιχεία αυτά έρχονται σε εμάς από τρίτα μέρη ή δημόσια διαθέσιμες πηγές.
 

Πληροφορίες που μας παρέχετε

  • Κατά την εγγραφή:
    • Προσωπικά στοιχεία όπως το όνομά σας, η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, η ταχυδρομική σας διεύθυνση ή το κινητό σας τηλέφωνο, το φύλο ή η ημερομηνία γέννησής σας·
    • Αποδεικτικό ταυτότητας που περιέχει φωτογραφία καθώς και έγγραφα αποδεικτικά της διεύθυνσής (για την υλοποίηση της δέουσας επιμέλειας)
    • Τραπεζικές και οικονομικές πληροφορίες (για να προσδιοριστεί η προέλευση των κεφαλαίων, όπου υπάρχει συναλλαγή)
    • Στοιχεία σύνδεσης στον λογαριασμό σας, όπως όνομα χρήστη και κωδικός πρόσβασης
  • Μέσω της χρήσης των υπηρεσιών της Unibet:
    • Πληροφορίες για το πώς χρησιμοποιείτε τα προϊόντα μας
    • Πληροφορίες σχετικά με τη συμπεριφορά πλοήγησής σας στις ιστοσελίδες της Unibet, στις εφαρμογές για κινητά και σε οποιοδήποτε άλλο διαδικτυακό περιεχόμενο της Unibet –ανατρέξτε στην Πολιτική cookies για περισσότερες πληροφορίες.
    • Πληροφορίες σχετικά με οποιεσδήποτε συσκευές χρησιμοποιήσατε για να αποκτήσετε πρόσβαση στις Υπηρεσίες μας (όπως μοντέλο συσκευής, λειτουργικό σύστημα, διεύθυνση IP, τύπος περιηγητή, αναγνωριστικό κινητής συσκευής)
    • Καταγραφή τηλεφωνικών κλήσεων - ενδέχεται να παρακολουθούμε ή να ηχογραφούμε τις τηλεφωνικές κλήσεις ανάμεσα σε εσάς και την εταιρεία. Αυτό μπορεί να συμβεί ώστε να ελέγξουμε ότι έχουμε ακολουθήσει σωστά τις οδηγίες σας, για να επιλύσουμε απορίες ή ζητήματα, για κανονιστικούς σκοπούς, για να μπορέσουμε να βελτιώσουμε την ποιότητα των υπηρεσιών μας, για να εκπαιδεύσουμε το προσωπικό μας, για να βοηθήσουμε στην ανίχνευση ή την πρόληψη απάτης και άλλων εγκλημάτων.
  • Πληροφορίες και προσωπικά δεδομένα που μας έχετε παραχωρήσει οικειοθελώς ή βρίσκονται διαθέσιμα σε δημόσια προσβάσιμες πηγές, όπως τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Άλλες πηγές προσωπικών δεδομένων

  • Σε περιπτώσεις παροχής εξατομικευμένων υπηρεσιών, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε δεδομένα τρίτων σχετικά με εσάς, για παράδειγμα, τις πληροφορίες που μοιράζεστε στο Twitter ή το Facebook, για να σας γνωρίσουμε καλύτερα και να προσφέρουμε πιο αποτελεσματικές και εξατομικευμένες υπηρεσίες.
  • Στοιχεία που παραλαμβάνουμε από τους επιχειρηματικούς εταίρους μας κι από άλλους οργανισμούς, όπως εξειδικευμένες εταιρείες που παρέχουν υπηρεσίες ταυτοποίησης ή πιστοληπτικής ικανότητας καθώς και υπηρεσίες καταπολέμησης της απάτης.
  • Δημόσιες πηγές, όπως η αναζήτηση ταχυδρομικού κώδικα.

Πληροφορίες σχετικά με τρίτους

Εάν μας παρέχετε προσωπικά στοιχεία για κάποιον τρίτο (για παράδειγμα, μέσω του προγράμματος «Σύστησέ μας σε έναν φίλο»[Refer a Friend]), δεν πρέπει να το κάνετε χωρίς την άδειά του. Εάν οι πληροφορίες παρέχονται από εσάς για κάποιον τρίτο ή κάποιος τρίτος αποκαλύπτει πληροφορίες σχετικά με εσάς, αυτές μπορούν να προστεθούν σε οποιαδήποτε προσωπικά δεδομένα φυλάσσονται ήδη και θα χρησιμοποιηθούν με τους τρόπους που περιγράφονται στην παρούσα δήλωση απορρήτου.

Αυτός ο κατάλογος προσωπικών δεδομένων που συλλέγονται από την Unibet δεν είναι εξαντλητικός και ενδέχεται να σας ζητηθούν περαιτέρω πληροφορίες εάν η Unibet το θεωρήσει εύλογο και απαραίτητο.

Ειδικές κατηγορίες δεδομένων

Τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγονται από την Unibet ενδέχεται να περιλαμβάνουν «ειδικές κατηγορίες δεδομένων», όπως δεδομένα που αποκαλύπτουν δεδομένα σχετικά με την υγεία (Υπεύθυνο παιχνίδι σχετικό).

Έχουμε θεσπίσει πρόσθετα μέτρα για να προστατεύσουμε τα ευαίσθητα προσωπικά σας δεδομένα και την εμπιστευτικότητά τους. 

    5 Γιατί και με ποια λογική συλλέγουμε τα προσωπικά σας δεδομένα;

    Αναγνωρίζουμε την εμπιστοσύνη που επιδεικνύουν οι πελάτες μας σε εμάς ως πάροχο υπηρεσιών. Σε αντάλλαγμα, η Unibet είναι απολύτως διαφανής όσον αφορά τον τρόπο που συλλέγει τα στοιχεία σας. Πρώτα απ’ όλα, η συλλογή των στοιχείων σας είναι απαραίτητη για την παροχή των υπηρεσιών και των προϊόντων που επιθυμείτε. Επιπλέον, τα στοιχεία σας χρησιμοποιούνται για να βελτιώσουν την εμπειρία σας κατά τη χρήση των υπηρεσιών μας καθώς και για να επικοινωνούμε μαζί σας κατά καιρούς με σημαντικές πληροφορίες. Σε ορισμένες περιπτώσεις, χρειάζεται να συλλέγουμε και να χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες σας για λόγους νομικής συμμόρφωσης. Σύμφωνα με τους νόμους περί προστασίας δεδομένων, καλούμαστε επίσης να υιοθετήσουμε μια συγκεκριμένη και νόμιμη βάση επεξεργασίας των προσωπικών σας στοιχείων. Υιοθετούμε διαφορετικές βάσεις για την επεξεργασία διαφορετικών δραστηριοτήτων. 

    1. Στο πλαίσιο σύμβασης –εφόσον θεωρείται απαραίτητο για την εκτέλεση σύμβασης της οποίας είστε συμβαλλόμενο μέρος. Οι Όροι και οι Προϋποθέσεις, τους οποίους έχετε αποδεχτεί κατά την εγγραφή σας, καθορίζουν τους όρους της σύμβασης και τις υπηρεσίες που θα παράσχουμε:

    Για να μπορέσουμε να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας στο πλαίσιο της σύμβασής σας

    • για να παρέχουμε υπηρεσίες, δραστηριότητες ή διαδικτυακό περιεχόμενο τυχερών παιχνιδιών και στοιχημάτων, για να σας παρέχουμε πληροφορίες σχετικά με αυτά και να διαχειριζόμαστε τα αιτήματα και τις ερωτήσεις σας·
    • για σκοπούς «διαχείρισης της υπηρεσίας», όπως υπενθυμίσεις κωδικού πρόσβασης, μηνύματα εξυπηρέτησης, όπως συντήρηση ιστοσελίδας, ενημερώσεις της Πολιτικής Απορρήτου και Cookies ή των Όρων Χρήσης, για να σας ενημερώσουμε αν ο λογαριασμός σας στην Unibet είναι ανενεργός και για να σας ρωτήσουμε εάν επιθυμείτε να τον χρησιμοποιήσετε και πάλι προτού τον κλείσουμε·
    • για την αξιολόγηση του κινδύνου τυχερών παιχνιδιών –όταν παίζετε ένα στοίχημα, ενδέχεται να χρησιμοποιηθεί ένα αυτοματοποιημένο σύστημα για την εκτίμηση του κινδύνου που συνδέεται με το στοίχημά σας, σύμφωνα με τους Κανόνες μας περί Στοιχημάτων. Πρόκειται για ένα σύστημα που χρησιμοποιείται ευρέως από τους φορείς στοιχημάτων για να βοηθήσει στη λήψη εύλογων και ενημερωμένων αποφάσεων σχετικά με τα στοιχήματα. Η βαθμολογία των στοιχημάτων στηρίζεται στις πληροφορίες που παρέχετε (τόσο κατά την εγγραφή όσο και μέσω της χρήσης των υπηρεσιών μας). Εάν το στοίχημά σας έχει απορριφθεί ή περιοριστεί, έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε αξιολόγηση δια χειρός από τους διαχειριστές μας.
    • για να επεξεργαζόμαστε τις συναλλαγές σας·
    1. Στο πλαίσιο των έννομων συμφερόντων - Είναι απαραίτητο να επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα σας για τους σκοπούς που αναφέρονται παρακάτω, εκτός εάν των συμφερόντων μας υπερισχύουν τα συμφέροντα, τα δικαιώματα ή οι ελευθερίες των επηρεαζόμενων ατόμων (όπως εσείς). Για να διαπιστώσουμε εάν μπορούμε να επεξεργαστούμε τα δεδομένα σε αυτή τη βάση, θα εξετάσουμε ορισμένους παράγοντες, όπως τα όσα σας αναφέρθηκαν τη στιγμή που αποκαλύψατε τα στοιχεία σας, ποιες είναι οι προσδοκίες σας για την επεξεργασία των δεδομένων, ποια η φύση των δεδομένων καθώς και η επίδραση που ενδέχεται να έχει η επεξεργασία τους για εσάς.

    Για να εξατομικεύσουμε την εμπειρία σας

    • για να προσφέρουμε μια πιο σχετική, προσαρμοσμένη εξυπηρέτηση· για παράδειγμα, θα μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε το ιστορικό των παιχνιδιών που παίζετε ώστε να παρέχουμε εξατομικευμένες συστάσεις και προϊόντα·
    • Εάν έχετε εγγραφεί στις προσφορές μάρκετινγκ, θα λαμβάνετε εξατομικευμένες υπηρεσίες. Αν δεν επιθυμείτε να λάβετε αυτές τις υπηρεσίες, μπορείτε να διαγραφείτε από τις προσφορές μάρκετινγκ ή να απενεργοποιήσετε τις εξατομικευμένες υπηρεσίες επικοινωνώντας με την Εξυπηρέτηση Πελατών ή στέλνοντας μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο DPO.Officer@kindredgroup.com.

    Για να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες και τα προϊόντα μας 

    • για να σας προσφέρουμε την πιο φιλική προς το χρήστη εμπειρία πλοήγησης στο διαδίκτυο·
    • για σκοπούς ανάλυσης και έρευνας, προκειμένου να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες που προσφέρονται από την Unibet·
    • για δοκιμή νέων συστημάτων και έλεγχο αναβαθμίσεων σε υπάρχοντα συστήματα· 
    • για αξιολόγηση της αποτελεσματικότητας του μάρκετινγκ και για σκοπούς έρευνας αγοράς και κατάρτισης·
    • για τη μοντελοποίηση πελατών, τη στατιστική ανάλυση και την ανάλυση τάσεων με στόχο την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων και υπηρεσιών.

     

    Για να μπορούμε να επικοινωνούμε και να αλληλεπιδρούμε μαζί σας

    • Για να επικοινωνούμε μαζί μας προκειμένου να σας ενημερώνουμε για τις υπηρεσίες μας, μέσω τηλεφώνου, ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ταχυδρομείου ή μέσων κοινωνικής δικτύωσης·
    • Για να διαχειριζόμαστε τις προσφορές και τους διαγωνισμούς στους οποίους επιλέγετε να συμμετέχετε·
    • Για να σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε και να διαχειριστείτε έρευνες πελατών, ερωτηματολόγια και άλλες δραστηριότητες έρευνας αγοράς που πραγματοποιούνται από την Unibet και από άλλους οργανισμούς για λογαριασμό μας (Διεξάγουμε έρευνα αγοράς για να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες μας, ωστόσο, αν επικοινωνήσουμε μαζί σας για τον λόγο αυτό, δεν υποχρεούστε να συμμετέχετε στις δραστηριότητες. Αν μας αναφέρετε ότι δεν θέλετε να επικοινωνήσουμε μαζί σας για έρευνα αγοράς, θα σεβαστούμε αυτή την επιλογή και αυτό δεν θα επηρεάσει τη δυνατότητά σας να χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας).
    • Για να απαντούμε στα ερωτήματα και τις καταγγελίες σας. 

    Για να κάνουμε το παιχνίδι σας πιο ασφαλές και πιο ευχάριστο

    • για να περιορίσουμε, να αποτρέψουμε ή να ανιχνεύσουμε τη χρήση λογισμικού τρίτων για τυχερά παιχνίδια που χρησιμοποιούν συνδέσεις ομότιμων κόμβων·
    • για να περιορίσουμε, να αποτρέψουμε ή να ανιχνεύσουμε οποιεσδήποτε δραστηριότητες που διεξήχθησαν κατά παράβαση των Όρων και των Προϋποθέσεων της Unibet.
    1. Στο πλαίσιο των νομικών υποχρεώσεων – όταν αυτό είναι απαραίτητο για τη συμμόρφωση με τις επιβεβλημένες νομικές υποχρεώσεις στις οποίες υπόκεινται η εταιρεία μας βάσει της νομοθεσίας της ΕΕ ή της τοπικής νομοθεσίας:  
    • για να καθορίσουμε από πού έχετε πρόσβαση στις υπηρεσίες μας προκειμένου να σας ανακατευθύνουμε στη σωστή χώρα, σύμφωνα με τους όρους των αδειών μας·
    • για να διασφαλίσουμε ότι προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας σε άτομα που δικαιούνται να τις χρησιμοποιούν·
    • για την ανίχνευση, την πρόληψη και τη δίωξη εγκλημάτων·
    • για να επιβεβαιώσουμε την ταυτότητά σας και να προσδιορίσουμε την πηγή της χρηματοδότησης σε οποιαδήποτε συναλλαγή·
    • για να εφαρμόζουμε τους κατάλληλους ελέγχους κατά της απάτης (διεξάγοντας έρευνες στο διαδίκτυο με χρήση τρίτου παρόχου ταυτότητας)·  Παρακαλούμε λάβετε υπόψη ότι αυτό δεν θα επηρεάσει την πιστοληπτική σας ικανότητα·
    • για να αξιολογούμε και να διαχειριζόμαστε τυχόν πιθανούς κινδύνους και να αποτρέπουμε προβλήματα στην διαδικασία στοιχήματος. 
    1. Στο πλαίσιο της συγκατάθεσής σας

    Μάρκετινγκ και έρευνα αγοράς

    Θα σας αποστέλλουμε σχετικές προσφορές και νέα σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας με διάφορους τρόπους, μεταξύ άλλων μέσω e-mail, sms, τηλεφωνικής κλήσης, ταχυδρομείου, στοχευμένων διαφημίσεων σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά μόνο εφόσον έχετε συμφωνήσει προηγουμένως να λαμβάνετε αυτά τα προωθητικά μηνύματα. Όταν εγγραφείτε σε εμάς, θα σας ρωτήσουμε εάν θέλετε να λαμβάνετε προωθητικά μηνύματα, ενώ μπορείτε να αλλάξετε διαδικτυακά τις επιλογές σας όσον αφορά τις προωθητικές εκστρατείες μέσω τηλεφώνου ή γραπτώς ανά πάσα στιγμή. Δείτε περισσότερα.

    Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες που διαθέτουμε για να σας δείξουμε σχετικές με εσάς διαφημίσεις σε ιστότοπους τρίτων (π.χ. Facebook, Google, Instagram, Snapchat και Twitter). Αν δεν επιθυμείτε να εμφανίζονται στοχευμένα διαφημιστικά μηνύματα από εμάς, ορισμένοι ιστότοποι τρίτων σας επιτρέπουν να ζητήσετε να μην εμφανίζονται στο μέλλον μηνύματα από συγκεκριμένους διαφημιζόμενους στον συγκεκριμένο ιστότοπο. Αν θέλετε να διακόψετε όλες τις εξατομικευμένες υπηρεσίες που λαμβάνετε από εμάς, συμπεριλαμβανομένων των διαφημιστικών μηνυμάτων σε ιστοτόπους τρίτων, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Εξυπηρέτηση Πελατών ή να στείλετε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στον υπεύθυνο προστασίας δεδομένων (DPO@kindredgroup.com), για να απενεργοποιήσετε τις εξατομικευμένες υπηρεσίες.

    Θα θέλαμε επίσης να ακούσουμε τις απόψεις σας για το πώς να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες μας και για τον λόγο αυτό ενδέχεται να επικοινωνήσουμε μαζί σας για σκοπούς έρευνας. Για το αν θα λάβετε ή όχι μέρος στην έρευνα αγοράς μας, η επιλογή είναι πάντα δική σας.

    1. Ειδικές κατηγορίες δεδομένων

    Θα επεξεργαζόμαστε δεδομένα τέτοιου τύπου μόνο εάν:

    • μας δώσετε την συγκατάθεσή σας·
    • είναι απαραίτητο για την εκπλήρωση των υποχρεώσεων και την άσκηση συγκεκριμένων δικαιωμάτων της Unibet ή του υποκείμενου των δεδομένων στους τομείς της απασχόλησης, της κοινωνικής ασφάλισης ή της νομοθεσίας περί κοινωνικής προστασίας·
    • αφορά προσωπικά δεδομένα που έχετε δημοσιοποιήσει·
    • είναι απαραίτητο για τη θεμελίωση, άσκηση ή υποστήριξη νομικών αξιώσεων·
    • είναι απαραίτητο για ουσιαστικά ζητήματα δημοσίου συμφέροντος βάσει της νομοθεσίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των κρατών μελών.

      6 Cookies και σχετικές τεχνολογίες

      Τα cookies χρησιμοποιούνται για διάφορους λόγους από τους ιστότοπους και τις εφαρμογές της Unibet.

      Χρησιμοποιούμε cookies για τους ακόλουθους σκοπούς:

      1. για να προσδιορίσουμε την προτιμώμενη γλώσσα του Κατόχου του Λογαριασμού, ώστε να μπορεί να επιλέγεται αυτόματα όταν ο Κάτοχος του Λογαριασμού επιστρέφει στον Ιστότοπο·
      2. για να βεβαιωνόμαστε ότι τα στοιχήματα που πραγματοποιεί ο Κάτοχος του Λογαριασμού συνδέονται με το κουπόνι στοιχημάτων και τον Λογαριασμό του Κατόχου·
      3. για να βεβαιωνόμαστε ότι ο Κάτοχος του Λογαριασμού λαμβάνει τυχόν μπόνους που δικαιούται και
      4. για να αναλύουμε την κίνηση του Ιστότοπου, ώστε η Unibet να μπορεί να κάνει τις κατάλληλες βελτιώσεις.

      Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε την Πολιτική Cookies.

      7 Πότε μοιραζόμαστε τα προσωπικά σας στοιχεία;

      Ωστόσο, υπάρχουν περιπτώσεις κατά τις οποίες μοιραζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα με άλλες εταιρείες του Ομίλου Kindred, με τρίτα πρόσωπα που παρέχουν υπηρεσίες σε εσάς εξ ονόματός μας και με τρίτα μέρη στα πλαίσια της συμμόρφωσης με τις νομικές μας υποχρεώσεις. Άλλες περιπτώσεις όπου μοιραζόμαστε τα προσωπικά σας στοιχεία είναι περιπτώσεις συμμετοχής μας σε οποιουδήποτε είδους συγχώνευση ή πώληση επιχείρησης. Ακόμη και όταν μοιραζόμαστε τα στοιχεία σας, εξασφαλίζουμε ότι οι προσωπικές σας πληροφορίες θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τους σκοπούς της πολιτικής αυτής.  

      Με άλλες εταιρείες εντός του Ομίλου Kindred

      Ενδέχεται να μοιραστούμε τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε με άλλες εταιρείες του Ομίλου Kindred για τους ακόλουθους σκοπούς:

      • για να σας παρέχουμε προϊόντα και υπηρεσίες και να σας ενημερώνουμε είτε σχετικά με σημαντικές αλλαγές ή εξελίξεις στα χαρακτηριστικά και τη λειτουργία των προϊόντων και των υπηρεσιών αυτών·
      • για να απαντούμε στα ερωτήματα και τις καταγγελίες σας·
      • για να διαχειριζόμαστε προσφορές, διαγωνισμούς και προωθητικές ενέργειες·
      • για να διευκολύνουμε την ασφαλή πρόσβαση σε διαδικτυακές πλατφόρμες·
      • για να ενημερώνουμε, να ενοποιούμε και να βελτιώνουμε την ακρίβεια των αρχείων μας·
      • για να αναλύουμε συναλλαγές·
      • για δοκιμή νέων συστημάτων και έλεγχο αναβαθμίσεων σε υπάρχοντα συστήματα·
      • για την ανίχνευση, πρόληψη και δίωξη εγκλημάτων καθώς και για συμμόρφωση με τις κανονιστικές απαιτήσεις·
      • για αξιολόγηση της αποτελεσματικότητας του μάρκετινγκ και για σκοπούς έρευνας αγοράς και κατάρτισης·
      • για τη μοντελοποίηση πελατών, τη στατιστική ανάλυση και την ανάλυση τάσεων με στόχο την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων και υπηρεσιών.

      Με τρίτους

      Ενδέχεται να μοιραστούμε προσωπικά δεδομένα με τρίτους στις ακόλουθες περιπτώσεις:

      • όταν μας ζητηθεί από οποιοδήποτε ρυθμιστικό φορέα και/ή απαιτηθεί από οποιαδήποτε νομική πρόβλεψη που περιέχεται στον ισχύοντα νόμο·
      • ενδέχεται να δώσουμε εντολή και να εξουσιοδοτήσουμε το Χρηματοπιστωτικό Ίδρυμα όπου ανήκει ο λογαριασμός του Κατόχου του Λογαριασμού να μας γνωστοποιήσει οποιαδήποτε πληροφορία που μπορεί να ζητηθεί από τον Ρυθμιστή σχετικά με τον λογαριασμό του Κατόχου του Λογαριασμού·
      • για να δημιουργήσουμε, να ασκήσουμε ή να υπερασπιστούμε τα νομικά μας δικαιώματα·
      • για σκοπούς ανίχνευσης και ελέγχου ενδεχόμενης απάτης, ενδέχεται να μεταφέρουμε προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους, συμπεριλαμβανομένου, μεταξύ άλλων, στους λεγόμενους Παρόχους Υπηρεσιών Επαλήθευσης Διεύθυνσης (AVS), Παρόχους Υπηρεσιών Πληρωμής και Χρηματοπιστωτικά Ιδρύματα. Επιπλέον, διατηρούμε το δικαίωμα να αποκαλύψουμε προσωπικά δεδομένα του Κατόχου του Λογαριασμού στα αρμόδια μέρη σε περιπτώσεις όπου η Unibet έχει βάσιμους λόγους να υποψιάζεται παρατυπίες που αφορούν σε λογαριασμό της Unibet·
      • με παρόχους που μας επιτρέπουν να παράσχουμε τις υπηρεσίες μας, όπως εταιρείες που μας βοηθούν με υπηρεσίες τεχνολογίας, αποθήκευση και συσχέτιση δεδομένων ή την παροχή σχετικών διαδικτυακών διαφημίσεων για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας· 
      • με εξωτερικούς ελεγκτές που διενεργούν ανεξάρτητους ελέγχους στο πλαίσιο των διαπιστεύσεών μας·
      • σε έναν οργανισμό στον οποίο ενδέχεται να πουλήσουμε ή να μεταβιβάσουμε (ή να εισέλθουμε σε διαπραγματεύσεις σχετικά με το εάν θα πουλήσουμε ή θα μεταβιβάσουμε) οποιαδήποτε από τις επιχειρήσεις μας ή τα δικαιώματα ή τις υποχρεώσεις μας στο πλαίσιο οποιασδήποτε συμφωνίας ενδέχεται να έχουμε με εσάς. Εάν η μεταβίβαση ή η πώληση προχωρήσει, ο οργανισμός που θα παραλάβει τα προσωπικά σας δεδομένα δύναται να χρησιμοποιήσει τα προσωπικά σας δεδομένα με τον ίδιο με εμάς τρόπο·
      • ή σε οποιονδήποτε έλκοντα δικαίωμα στην επιχείρησή μας.

      8 Μεταφέρουμε τα δεδομένα σας εκτός του ΕΟΧ;

      Τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε από εσάς ενδέχεται να μεταφερθούν και να αποθηκευτούν σε χώρο εκτός του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου («ΕΟΧ»). Ενδέχεται επίσης να τύχουν επεξεργασίας από εταιρείες που λειτουργούν εκτός του ΕΟΧ, οι οποίες εργάζονται για εμάς ή για έναν από τους παρόχους υπηρεσιών μας. Για παράδειγμα, οι εξυπηρετητές υπολογιστών που χρησιμοποιούνται για τη φιλοξενία ενός ιστότοπου θα μπορούσαν να βρίσκονται εκτός του ΕΟΧ – πράγμα καθόλου ασυνήθιστο, καθώς το διαδίκτυο αποτελεί παγκόσμιο περιβάλλον. Τα προσωπικά σας στοιχεία ενδέχεται να αποθηκεύονται σε προορισμό που παρέχει διαφορετικά επίπεδα προστασίας δεδομένων από τον ΕΟΧ, συμπεριλαμβανομένων της Αυστραλίας, της Σερβίας, της Ινδίας και των ΗΠΑ. Για να βεβαιωθούμε ότι τα προσωπικά σας στοιχεία παραμένουν ασφαλή όταν μεταφέρονται με τέτοιο τρόπο, θα λάβουμε όλα τα εύλογα μέτρα για να διατηρήσουμε ένα κατάλληλο επίπεδο προστασίας σύμφωνα με την παρούσα Πολιτική. Δείτε περισσότερα. 

      Οποιαδήποτε μεταφορά των προσωπικών σας πληροφοριών σε τοποθεσία εκτός ΕΟΧ θα βασίζεται:

      • στις συμβατικές Πρότυπες Ρήτρες που έχει υιοθετήσει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ή η αρμόδια αρχή προστασίας δεδομένων ή
      • σε απόφαση περί επάρκειας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, που επιβεβαιώνει ότι η τρίτη χώρα παρέχει επαρκή προστασία για τα προσωπικά σας στοιχεία ή
      • Ασφάλεια Απορρήτου όταν υπάρχει μεταφορά στις ΗΠΑ (πρόκειται για μια μορφή πιστοποίησης που διασφαλίζει ότι τα δεδομένα σας αντιμετωπίζονται κατά τρόπο συμβατό με τα ισχυρά μέτρα προστασίας της ΕΕ) ή
      • στη συγκατάθεσή σας ή άλλη νομική βάση με την οποία έχουμε δικαίωμα να πραγματοποιήσουμε τη μεταφορά.

      9 Για πόσο διάστημα θα διατηρήσει τα δεδομένα μου η Unibet;

      Θα διατηρούμε τα στοιχεία σας μόνον για όσο διάστημα απαιτείται για την εκτέλεση των σκοπών που περιγράφονται παραπάνω και την εκπλήρωση των νομικών μας υποχρεώσεων. Για όσο διάστημα θα είστε πελάτης, συνήθως διατηρούμε τα στοιχεία σας ώστε να εκπληρώνουμε στις νομικές και συμβατικές απαιτήσεις που μας δεσμεύουν. Ωστόσο, όταν διακόψετε τη χρήση των υπηρεσιών της Unibet, συνήθως διατηρούμε τα προσωπικά σας στοιχεία για κάποια χρονική περίοδο. Δείτε περισσότερα.

      Συνήθως αποθηκεύουμε τα προσωπικά σας στοιχεία για μια περίοδο δέκα ετών αφού σταματήσετε να είστε πελάτης του Unibet, αρχής γενομένης από την ημερομηνία κλεισίματος του λογαριασμού σας. Υπάρχουν διάφοροι λόγοι για τους οποίους διατηρούμε τα στοιχεία σας όπως:

      • Συμμόρφωση με νομικές υποχρεώσεις που απορρέουν από κοινοτική/εγχώρια νομοθεσία (για παράδειγμα κανονισμούς για την καταπολέμηση της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες ή κανονισμούς αδειοδότησης)·
      • Καθιέρωση και υπεράσπιση ενδεχόμενων νομικών αξιώσεων (για παράδειγμα ισχυρισμούς περί αμελείας) εναντίον μας.

      10 Τα δικαιώματα & οι επιλογές σας για τα προσωπικά σας στοιχεία

      Αναγνωρίζουμε ότι σύμφωνα με το νόμο και υπό ορισμένες προϋποθέσεις, έχετε ορισμένα δικαιώματα σχετικά με τα προσωπικά στοιχεία που διατηρούμε για εσάς. Εάν επιθυμείτε να ασκήσετε αυτά τα δικαιώματα, πρέπει να επικοινωνήσετε με τον υπεύθυνο προστασίας δεδομένων χρησιμοποιώντας τα στοιχεία που αναφέρονται παραπάνω στην Ενότητα 3. Τα δικαιώματα αυτά περιλαμβάνουν το δικαίωμα πρόσβασης, τροποποίησης και διαγραφής των προσωπικών πληροφοριών που διατηρούμε για εσάς, το δικαίωμα να αντιταχθείτε στην επεξεργασία των δεδομένων σας, το δικαίωμα απόσυρσης της συγκατάθεσης και το δικαίωμα μεταφοράς δεδομένων. Έχετε επίσης το δικαίωμα να υποβάλλετε καταγγελία στην αρχή προστασίας δεδομένων σας, εάν έχετε αμφιβολίες για τον τρόπο με τον οποίο επεξεργαζόμαστε τις πληροφορίες σας. Επιπλέον, έχετε ορισμένα δικαιώματα σχετικά με την αυτοματοποιημένη λήψη αποφάσεων και την «κατάρτιση προφίλ». Περισσότερες πληροφορίες και συμβουλές σχετικά με τα δικαιώματά σας μπορείτε να βρείτε στην αρμόδια αρχή προστασίας δεδομένων μας, την IDPC ή στον ρυθμιστή προστασίας δεδομένων της χώρας σας. 
       

      Δικαίωμα πρόσβασης και διόρθωσης των στοιχείων που διατηρούμε για εσάς

      Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε αντίγραφο των προσωπικών στοιχείων που διατηρούμε για εσάς, διαδικασία γνωστή και ως αίτημα πρόσβασης του υποκειμένου των δεδομένων. Έχετε επίσης το δικαίωμα να ζητήσετε να ενημερωθούν ή να καταργηθούν οι πληροφορίες που διατηρούμε για εσάς, οι οποίες μπορεί να είναι εσφαλμένες ή έχουν αλλάξει από τότε που μας τις αναφέρατε για πρώτη φορά. Αυτά τα αιτήματα είναι δωρεάν και μπορούν να σταλούν με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στον υπεύθυνο προστασίας δεδομένων μας στο DPO.officer@kindredgroup.com ή επικοινωνώντας με τις Υπηρεσίες Εξυπηρέτησης Πελατών (βλ. Ενότητα 3).

      Δικαίωμα διαγραφής των δεδομένων σας

      Σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορείτε να μας ζητήσετε να διαγράψουμε προσωπικές πληροφορίες που έχουμε σχετικά με εσάς («το δικαίωμα στη λήθη»). Αυτό περιλαμβάνει περιπτώσεις όπως οι ακόλουθες:

      • οι πληροφορίες δεν είναι πλέον απαραίτητες για τον σκοπό για τον οποίο συλλέχθηκαν (όπως εξηγείται στην δήλωση απορρήτου)·
      • εάν προηγουμένως έχετε δώσει τη συγκατάθεσή σας για τη χρήση των πληροφοριών σας, αλλά αποφασίζετε να την αποσύρετε και δεν μπορούμε να δικαιολογήσουμε άλλο νομικό λόγο για τη χρήση τους βάσει του νόμου περί προστασίας δεδομένων·
      • επεξεργαζόμαστε τις πληροφορίες σας με βάση τα νόμιμα συμφέροντά μας και δεν μπορούμε να αποδείξουμε επιτακτικούς και εύλογους λόγους για να συνεχίσουμε να επεξεργαζόμαστε τις πληροφορίες·
      • δεν έχουμε βάσιμους λόγους βάσει του νόμου περί προστασίας δεδομένων για να επεξεργαστούμε τις πληροφορίες σας·
      • τα δεδομένα πρέπει να διαγραφούν για να επιτευχθεί συμμόρφωση με κάποια νομική απαίτηση·

      Το δικαίωμα αυτό υπόκειται σε υποχρεωτικές περιόδους κράτησης σύμφωνα με τους κοινοτικούς/τοπικούς νόμους.

      Δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας

      Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε από εμάς να περιορίσουμε (να «μπλοκάρουμε») την επεξεργασία των προσωπικών σας στοιχείων. Όταν η επεξεργασία είναι περιορισμένη, εξακολουθεί να επιτρέπεται η αποθήκευση των στοιχείων σας, αλλά όχι η περαιτέρω χρήση τους. Διατηρούμε καταλόγους των ατόμων που έχουν ζητήσει την απαγόρευση της περαιτέρω χρήσης των πληροφοριών τους ώστε να βεβαιωθούμε ότι ο περιορισμός αυτός θα γίνει σεβαστός στο μέλλον. Διατηρείτε αυτό το δικαίωμα όταν:

      • αμφισβητείτε την ακρίβεια των προσωπικών στοιχείων σας (ενώ επαληθεύουμε ορισμένα στοιχεία)·
      • η επεξεργασία είναι παράνομη και διαφωνείτε με τη διαγραφή των στοιχείων και ζητήσετε να περιορίσουμε την επεξεργασία·
      • δεν χρειαζόμαστε πλέον τα δεδομένα, αλλά εσείς τα ζητάτε για να κατοχυρώσετε, να ασκήσετε ή να υποστηρίξετε μια νομική αξίωση και
      • επεξεργαζόμαστε τις πληροφορίες σας για τα νόμιμα επιχειρηματικά συμφέροντά μας, αλλά αντιτάσσεστε και ενώ επαληθεύουμε τους λόγους συνέχισης της επεξεργασίας.

      Δικαίωμα στη Φορητότητα των Δεδομένων

      Έχετε το δικαίωμα να λαμβάνετε προσωπικά στοιχεία που μας παρέχετε σε «συνηθισμένη αναγνώσιμη μορφοποίηση». Αυτό σας επιτρέπει να αποκτήσετε και να επαναχρησιμοποιήσετε τα στοιχεία σας για δικούς σας σκοπούς σε διάφορες υπηρεσίες. Για παράδειγμα, εάν αποφασίσετε να μεταβείτε σε διαφορετικό πάροχο υπηρεσιών, αυτό σας επιτρέπει να μετακινείτε, να αντιγράφετε ή να μεταφέρετε εύκολα τις πληροφορίες σας μεταξύ των δικών μας πληροφοριακών συστημάτων και των συστημάτων τρίτων με ασφάλεια και σιγουριά, χωρίς να επηρεάζεται η χρηστικότητα τους. Ωστόσο, αυτό δεν αποτελεί γενικό δικαίωμα και προκύπτει μόνο όταν η επεξεργασία των πληροφοριών σας:

      • βασίζεται στην συγκατάθεσή σας ή όταν αυτό είναι αναγκαίο για την εκτέλεση μιας σύμβασης και
      • όταν οι πληροφορίες τυγχάνουν επεξεργασίας αποκλειστικά με αυτοματοποιημένα μέσα.

      Δικαίωμα εναντίωσης

      Αναλόγως της ιδιαίτερης κατάστασής σας, μπορείτε να αντιταχθείτε στην επεξεργασία των προσωπικών σας στοιχείων, δηλαδή:

      • με βάση τα νόμιμα επιχειρηματικά συμφέροντά μας (συμπεριλαμβανομένης της κατάρτισης προφίλ) ή
      • για ερευνητικούς και στατιστικούς σκοπούς.

      Έχετε επίσης το δικαίωμα να αντιταχθείτε στη χρήση των προσωπικών σας στοιχείων για σκοπούς άμεσου μάρκετινγκ (συμπεριλαμβανομένης της κατάρτισης προφίλ), όπως όταν λαμβάνετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από εμάς που σας ειδοποιούν για άλλες υπηρεσίες του Ομίλου Kindred που θεωρούμε ότι θα σας ενδιαφέρουν.

      Δικαίωμα απόσυρσης συγκατάθεσης

      Σε κάθε περίπτωση όπου βασιζόμαστε στη συγκατάθεσή σας ως βάση για να επεξεργαστούμε τα προσωπικά σας στοιχεία - όπως για μηνύματα πωλήσεων και μάρκετινγκ (βλ. Κεφάλαιο 5Δ) –έχετε το δικαίωμα να αποσύρετε τη συγκατάθεσή σας ανά πάσα στιγμή.Θα προσπαθούμε πάντα να σας διευκολύνουμε να αποσύρετε τη συγκατάθεσή σας πατώντας την επιλογή «διαγραφή από τη λίστα» σε κάθε μήνυμα που λαμβάνετε από εμάς. Εάν διαπιστώσετε ότι αυτό δεν συμβαίνει, επικοινωνήστε με τον υπεύθυνο προστασίας δεδομένων μας με τους τρόπους που περιγράφονται παραπάνω στην Ενότητα 3 και θα προσπαθήσουμε να διορθώσουμε την κατάσταση όσο το δυνατόν συντομότερα.

      Δικαιώματα που σχετίζονται με την αυτοματοποιημένη λήψη αποφάσεων, συμπεριλαμβανομένης της κατάρτισης προφίλ

      Μερικές φορές χρησιμοποιούμε συστήματα για να λαμβάνουμε αυτοματοποιημένες αποφάσεις με βάση τα προσωπικά σας στοιχεία. Αυτό μας βοηθά να διασφαλίσουμε ότι οι αποφάσεις μας είναι γρήγορες, εύλογες, αποτελεσματικές και σωστές, με βάση τα όσα γνωρίζουμε. Αυτές οι αυτοματοποιημένες αποφάσεις μπορούν να επηρεάσουν τα προϊόντα, τις υπηρεσίες ή τα χαρακτηριστικά που ενδέχεται να σας προσφέρουμε τώρα ή στο μέλλον ή τη δυνατότητα χρήσης των υπηρεσιών μας.

      Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τις αυτοματοποιημένες αποφάσεις στις παρακάτω περιπτώσεις:

      • Προσαρμογή προϊόντων και υπηρεσιών - ενδέχεται να σας εντάξουμε σε ομάδες με παρόμοιους πελάτες (τμηματοποίηση) για να μελετήσουμε και να μάθουμε τις προτιμήσεις και τις ανάγκες σας και να σας προσφέρουμε μια πιο προσαρμοσμένη εμπειρία·
      • εντοπισμός απάτης - χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας στοιχεία για να μας βοηθήσουν να αποφασίσουμε και να εντοπίσουμε εάν ο λογαριασμός σας μπορεί να χρησιμοποιηθεί για απάτη ή ξέπλυμα χρημάτων. Εάν πιστεύουμε ότι υπάρχει κίνδυνος απάτης, ενδέχεται να μπλοκάρουμε ή να αναστείλουμε τον λογαριασμό·
      • άνοιγμα λογαριασμού - όταν ανοίγετε έναν λογαριασμό σε εμάς, ελέγχουμε ότι το προϊόν ή η υπηρεσία σας αφορούν, με βάση τις πληροφορίες που γνωρίζουμε. Ελέγχουμε επίσης ότι πληροίτε τις προϋποθέσεις που απαιτούνται για το άνοιγμα του λογαριασμού. Ο έλεγχος αυτός μπορεί να περιλαμβάνει την επιβεβαίωση της ηλικίας, της κατοικίας, της εθνικότητας ή της οικονομικής κατάστασης·
      • αξιολόγηση κινδύνου σε σχέση με τα στοιχήματά σας, όπως εξηγείται πιο συγκεκριμένα στην ενότητα 5Α.

      Ο νόμος για την προστασία των δεδομένων επιδιώκει να προστατεύσει τα άτομα από βλάβες που μπορεί να προκύψουν από τη λήψη αποφάσεων - συμπεριλαμβανομένης της κατάρτισης προφίλ- που εφαρμόζονται χωρίς ανθρώπινη παρέμβαση.Έχετε το δικαίωμα να μην είστε μέρος μίας τέτοιας απόφασης -συμπεριλαμβανομένης της κατάρτισης προφίλ- όταν αυτή βασίζεται στην αυτοματοποιημένη επεξεργασία των προσωπικών σας στοιχείων και έχει νομικές συνέπειες ή αντίστοιχη σημαντική επίδραση σε εσάς.

      Σημειώστε ότι το δικαίωμα αυτό δεν ισχύει όταν η επεξεργασία είναι:

      • αναγκαία για τη σύναψη ή για την εκτέλεση μιας σύμβασης μαζί σας ή
      • όταν επιτρέπεται από το νόμο ή
      • όταν βασίζεται στη ρητή συγκατάθεσή σας.

        11 Ασφάλεια των δεδομένων σας

        Η Unibet δεσμεύεται να προστατεύει τα προσωπικά δεδομένα που μας εμπιστεύεστε. Λαμβάνουμε όλα τα εύλογα μέτρα για να διασφαλίσουμε ότι όλες οι πληροφορίες που συλλέγονται μέσω των ιστοτόπων μας αντιμετωπίζονται με ασφάλεια και σύμφωνα με την παρούσα Πολιτική και τα αυστηρά πρότυπα προστασίας δεδομένων. Συνεπώς, υιοθετήσαμε εύρωστες διαδικασίες και τεχνολογίες για την προστασία των δεδομένων σας από μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση και ακατάλληλη χρήση. 

        Μετά τη σύνδεση, όλες οι πληροφορίες που αποστέλλονται από και προς τον ιστότοπο της Unibet κρυπτογραφούνται χρησιμοποιώντας τεχνολογία Secure Socket Layer (SSL) 128 bit. Το πιστοποιητικό SSL που χρησιμοποιείται, εκδίδεται και επαληθεύεται από την Trustwave, κάντε κλικ στην εικόνα για περισσότερες πληροφορίες.

        Τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας είναι κρυπτογραφημένα και αποστέλλονται μόνο μία φορά μέσω Διαδικτύου στην Unibet. Στη συνέχεια αποθηκεύονται κρυπτογραφημένα στα ασφαλή συστήματα του Unibet. Η Unibet είναι αφοσιωμένη στην προστασία των εμπιστευτικών πληροφοριών των πελατών της και, στο πλαίσιο της προσπάθειας αυτής, είναι πιστοποιημένη για το Πρότυπο Ασφαλείας Δεδομένων των Καρτών Πληρωμών.

        Η ασφάλεια των συστημάτων και των εφαρμογών της Unibet ελέγχονται πολλές φορές ανά έτος από εμπειρογνώμονες ασφαλείας. Επιπλέον, η Unibet διαθέτει σύστημα ανίχνευσης εισβολών που παρακολουθεί όλο το δίκτυο 24 ώρες το εικοσιτετράωρο και τις 7 ημέρες της εβδομάδας για σημάδια επιθέσεων ή εισβολών.

        Η Unibet διαθέτει ειδικό τμήμα απάτης και προηγμένα συστήματα για την ανίχνευση και πρόληψη μιας ύποπτης δραστηριότητας, για να διασφαλιστεί ότι ο ιστότοπος της Unibet παραμένει ασφαλής. Κάθε λογαριασμός που εμπλέκεται σε ύποπτη δραστηριότητα θα αναστέλλεται και θα διερευνάται στο μέγιστο βαθμό. Εάν ως χρήστης έχετε αμφιβολίες σχετικά με δραστηριότητες στο λογαριασμό σας, όπως μη αναγνωρισμένες συναλλαγές στο ιστορικό συναλλαγών ή ύποπτες αλλάγές στο υπόλοιπό σας, επικοινωνήστε μαζί μας αμέσως.

        12 Καταγγελίες

        Αν θέλετε να υποβάλετε μια καταγγελία σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο χειριστήκαμε τα προσωπικά σας δεδομένα, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να διερευνήσουμε το θέμα στέλνοντας μήνυμα στο DPO.officer@kindredgroup.com.

        Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με την απάντησή μας ή πιστεύετε ότι επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα με τρόπο που δεν συμμορφώνεται με το νόμο, μπορείτε να υποβάλλετε καταγγελία στην αρμόδια αρχή προστασίας δεδομένων μας, το Γραφείο του Επιτρόπου Προστασίας Πληροφοριών και Δεδομένων (IDPC) ή τον εθνικό ρυθμιστή προστασίας των δεδομένων σας.

        13 Αλλαγές στη Δήλωση Απορρήτου της Unibet

        Η παρούσα δήλωση απορρήτου ενδέχεται να ενημερώνεται κατά καιρούς για να αντικατοπτρίζει τις αλλαγές στον τρόπο με τον οποίο εργαζόμαστε ή στον τρόπο με τον οποίο ρυθμίζεται το αντικείμενό μας - για τον λόγο αυτό, μπορείτε να την ελέγχετε κάθε φορά που υποβάλετε προσωπικά στοιχεία. Η ημερομηνία των πιο πρόσφατων αναθεωρήσεων θα εμφανίζεται σε αυτή

        τη σελίδα. Εάν δεν συμφωνείτε με αυτές τις αλλαγές, παρακαλούμε να μην συνεχίσετε να στέλνετε προσωπικά στοιχεία στην Unibet ή να χρησιμοποιείτε υπηρεσίες της Unibet με οποιονδήποτε τρόπο. Διαφορετικά, εάν συνεχίσετε τις συναλλαγές σας, θα θεωρηθεί ότι έχετε αποδεχτεί τις αλλαγές στη δήλωση απορρήτου. Μπορείτε επίσης να διαγράψετε το λογαριασμό σας ανά πάσα στιγμή. Εάν πραγματοποιηθούν σημαντικές αλλαγές στην δήλωση απορρήτου, για παράδειγμα, αλλαγές που θα επηρεάσουν τον τρόπο με τον οποίο θα θέλαμε να χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας στοιχεία, θα σας ειδοποιήσουμε εγκαίρως (συμπεριλαμβανομένων, για ορισμένες υπηρεσίες, κοινοποιήσεων που αφορούν αλλαγές στη Δήλωση Απορρήτου μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου).